![]()
آخرین ارسالی ها
|
ارائه مدرک جهت رتبه بندی شرکت ها
|
10-21-2009, 11:11 AM
![]() |
|||
|
|||
ارائه مدرک جهت رتبه بندی شرکت ها
با سلام خدمت همکاران گرامی
به تازگی یکی از دوستانم در زمینه رتبه بندی از من پرسید و بهتر از این تاپیک جایی برای مطرح کردن آن ندیدم. سوال این است که آیا امکان دارد که مدرک شما در یک شرکت برای رتبه بندی استفاده شود و شما در شرکت دیگری(پیمانکار-مشاور) مشغول به کار باشید؟ منظور اینست که اگر مدرک شما در یک شرکت برای رتبه بندی استفاده شده باشد،می توانید در یک شرکت دیگر استخدام شوید؟؟ سوال بعد اینکه اصل مدرک برای رتبه بندی لازم است یا خیر؟ مجتبی رودکی E-Mail : civil.wave@gmail.com Weblog : اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا وارد شوید یا از اینجا ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
10-27-2009, 04:08 PM
![]() |
|||
|
|||
RE: ارائه مدرک جهت رتبه بندی شرکت ها
با سلام به همه دوستان
از بین عزیزان کسی در این زیمنه اطلاعاتی ندارد؟چون نیاز فوری به جواب دارم. مجتبی رودکی E-Mail : civil.wave@gmail.com Weblog : اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا وارد شوید یا از اینجا ثبت نام کنید |
|||
10-24-2010, 11:56 AM
![]() |
|||
|
|||
با سلام خدمت شما همكار عزيز
بله مي شود مشغول بكار شد ولي از مدرك شما در ان شركت جديد نمي شود براي رتبه بندي شركت استفاده كرد.در مورد سوال دوم نه اصل مدرك نياز نيست. |
|||
06-12-2011, 11:23 PM
![]() |
|||
|
|||
![]()
:idea:
|
|||
06-12-2011, 11:25 PM
![]() |
|||
|
|||
متشکرم برای ثبت شرکت حتما باید مدرک تحصیلی داشت؟
|
|||
07-03-2011, 05:10 AM
![]() |
|||
|
|||
سلام دوست عزیز!از مردک فقط یک بار میشود استفاده کرد!ولی تواستخدام شدن فقط رویت مدرک نیازه!چون اگه مدرکتونو بخوان ازش استفاده کنن باید هزینشو پراخت کنن!
از مدرک برای گرید بندی وارتقا سطح گرد شرکت میشه استفتده کرد!بار دومم نمیشه ! چون از اداره ثبت اسناد استعلام میکنن!موفق باشی |
|||
|
آگهی
|
|
09-16-2011, 02:50 PM
![]() |
|||
|
|||
سلام . من عابدی هستم. اگه کسی بخواد مدرکشو واسه رتبه بندی بذاره با من تماس بگیره .پورسانت خوب میدم. لازم بذکر حتما باید 3 سال سابقه کار داشته باشه .09395903105
|
|||
11-17-2011, 09:18 AM
![]() |
|||
|
|||
mall">باسلام
mall">سال 87 رتبه زدم برای شرکتی و مهر 89 باید خروج میزده منو اما به سایت پیمانکاران که میرم اسمم هنوز ثبته به عنوان هیت مدیره باید چی کار کنم؟ mall">به کجا مراجعه کنم؟(کپی برابر اصل وکالتم رو هم دارم )لطفا راهنمایی کنید |
|||
11-23-2011, 02:32 PM
![]() |
|||
|
|||
بهترين روش اينه كه شركت مربوطه به معاونت برنامه ريزي اعلام كنه كه ديگه نمي خاد از امتياز مدرك شما استفاده كنه و شما در اسرع وقت نسبت به خروج از شركت از طريق "ثبت شركت ها" اقدام كنيد.در صورتيكه شركت با شما همكاري نكرد بايد منتظر باشيد تا دو سال از زمان امتياز آور شدن مدركتون بگذره .در اين صورت به معاونت برنامه ريزي مراجعه و درخواست لغو امتياز مدركتون رو از شركت كنيد.توجه كنيد كه در اين صورت امتياز مدركتون آزاد نمي شه ولي حداقل شركت هم نمي تونه از امتياز مدرك شما استفاده كنه و در نتيجه رتبه شركت از بين مي ره و اين خودش اهرم فشاريه به شركت.
براي آزاد كردن مدركتون يا بايد خود شركت به معاونت برنامه ريزي عدم نياز به امتياز مدركتون رو اعلام كنه يا بايد از شركت خارج بشيد كه اگر سهامتون در شركت سهامي خاص بيشتر از 25% بود بايد تقاضاي تشكيل مجمع عمومي بدين و از اين طريق نسبت به خروج از شركت اقدام كنيد. ولي اگر سهامتون كم باشه بايد اقدام قضائي كنيد . اقدام قضائي هم به قرارداد في مابين شما با شركت بستگي داره .اگر قراردادتون خوب باشه مي توني شكايت كيفري كني تا سريعاً به نتيجه برسي در غير اين صورت بايد يك روند حقوقي طي كني. |
|||
|
12-21-2011, 05:18 PM
![]() |
|||
|
|||
سلام خدمت دوستان من مدرکمو2سال جهت رتبه بندی دادم رتبها 4ساله هست الان میخاد بامن تمدید کنه اما سرهزینه کنار نمیاد میخاد کمتر یا همون هزینه2سال پیشو بده قبول نکردم اگر بخام بیام بیرون چکارکنم تاریخ تمدیدش الانه ولی2ماه دیگه قراردادش بامن تمومه .ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
|
|||
|